FLIR

PULSAR

NOVO U PONUDI

Termalni monokulari PULSAR AXION

U ponudi imamo hidrostatičke vage za merenje trofeja.

Prijava:

 


 

Futrole - Holsteri

Firma PGA d.o.o. je postala distributer proizvoda firme „Horned Viper“. Ponosno možemo istaći da je u pitanju domaća firma koja proizvodi futrole, „holstere“, za kratkocevno oružje, rezervne okvire i za noževe. Futrole su napravljene od, trenutno, najkavalitetnijeg materijala za tu namenu. U pitanju je „Kydex“, polimerski materijal izuzetne čvrstine, ali i elastičnosti. O kvalitetu ovih proizvoda govori i činjenica da proizvođač daje doživotnu garanciju za sve svoje proizvode. U ponudi je najširi spektar futrola za skoro sve vrste pištolja, revolvera, okvira i noževa. Ukoliko ne postoji model futrole za oružje za koje Vam je potrebno možemo obezbediti kratkoročnu izradu iste tačno po dimenzijama i konturama oružja za koje vam je potrebna futrola. Osim toga futrole se proizvode u više modela u zavisnosti od potreba krajnjih korisnika. Tako postoje modeli za taktičko visoko nošenje, za taktičko nisko nošenje, za potrebe IPSC takmičenja, unutrašnje futrole, futrole crne boje, maskirnih boja, pustinjske boje, itd.

U procesu projektovanja i proizvodnje učestvuju lica sa bogatim iskustvom u upotrebi navednih proizvoda u okviru domaćih specijalnih jedinica, tako da su Horned Viper proizvodi, pre svega, produkt primene u najrazličitijim uslovima koji se mogu postaviti u taktičkim situacijama.

U prilog ovome govori i činjenica da mnogi pripadnici naših i stranih elitnih vojnih i policijskih jedinica samoinicijativno kupuju ove proizvode.

 

PGA Facebook

 

Telefon: +381 (0)66 048 181

e-mail: office@pga.rs